Username *
Password *
Remember Me

Sako je jedna od onih stvari koja nam mora pristajati savršeno – stvarno ga moramo probati, kompliciranije ih je kupovati online upravo radi širine ramena i „sjedanja“ na iste, a tu su i ostali momenti kao što su strukiranost, dužina, forma koja može biti voluminozna, ravna, širih ramena, uska, šlampava, s puf ramenima... Ima toga. Dakle, donosimo 3 forme, a i dizajna, koji će jednostavno biti aduti u garderobi ako niste neki fanovi klasičnog stylinga.

 

missselfridge 997103
Miss Selfridge


1 Prvi je u nijansi lososa, koja laska svima, a kroj je inspiriran smokingom. Naprijed se veže, mašna omekšava kompaktnost forme.

 

missselfridge 997103
Next


2 Drugi je baršunasti, ah stari dobri retro look – ovdje je inspiracija kućnim jaknicama iz royal garderobe! Djeluje tako... grofovski. Uostalom, kao i sav baršun.

 

missselfridge 997103
Next


3 Treći je sitnog uzorka, može se nositi na crno, tamno plavo i pastele. Stilski vrlo multifunkcionalan, ovaj sako daje dojam elegancije i klasike.


Naravno – svi oni voljet će razne kontraste kao što su tenisice i traperice. Sako nema auru večernje ekskluzivnosti, kombiniramo ga i s dnevnim elementima, ali će navečer spasiti svaki outfit. Čak i ako je ispod obična bijela majica-potkošulja.