Username *
Password *
Remember Me

Eto nas na početku nove sezone koja pršti energijom: snažni grafizam na popisu je top trendova i predlaže – usudite se biti drugačiji! Ludo upadljive boje i hrabri print isprobale su „svemirke“ Anni Jurgenson, Hannah Noble i Maria Pilliroog. Nose visoke zalizane pundže i prave se zamrznute u vremenu – luckastim šezdesetima.

kevin-sinclair3

Upravo je ta dekada u svijetu mode jedna od stilski najsnažnijih: promovira kolorit koji je sve samo ne običan, uzorke koji su sve samo ne diskretni. Upravo suprotno. Oni vrište i zovu svakoga tko ih pogleda, pa makar i na minutu. Ne možemo skinuti pogled s njih, poput onih psihološki izazovnih op-art ilustracija koje gotovo pa momentalno hipnotiziraju…

Rujanski broj magazina „How to spend it“ kroz fotografije Kevina Sinclaira istražuje vibrantni dizajn specifičan za jesen/zimu 2012/13. Potpisuju ga Louis Vuitton, Marni, Rochas, Marc Jacobs, Prada…, a složio ih je stilist Damian Foxe.

Inspiriran čudesnim krojevima frizer Federico Ghezzi dobio je ideju: pa one su nove svemirke! Dolaze s dalekih planeta gdje su boje snažne, odjeća prepoznatljiva, a frizure neobične. Make-up s naglaskom na snažno crvene usne i izbijeljene obrve  potpisuje Jo Frost @ CLM.

kevin-sinclair1kevin-sinclair2kevin-sinclair4kevin-sinclair5kevin-sinclair6kevin-sinclair7jjjjkevin-sinclair8

Komentari (1)

  1. dunjavk

uh..torbe su mi jedine odlične,a ostalo :/ frizure su im presmiješne!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location