Username *
Password *
Remember Me

Poplava hlača visokog struka prelila se na našu garderobu – no, pomalo su tricky, kako ih nositi? Kao prvo, divne su s mašnom, koja na struku privlači pažnju i siluetu čini još više strukiranom, jer se šire prema dolje. Čak i ako su dolje pri kraju malo uže, opet silueta je vitkija upravo radi naglaska na struku.

Pun ormar, ništa za obući? Poznata situacija zahtijeva makeover – definiranje garderobe, bazičnih stvari, otkrivanje onih koje su višak i onih koje su i više nego potrebne! Riješenje: KLIK na DPZ CONSULTING!

jdwilliams 925181
Oliver Bonas


Gore ide uska ili majica ili bluza proširenih ramena, koje daju dojam moći ili pak razigranosti koja je izuzetno poželjna u ljetnim danima. Osim toga, širije su hlače udobne, ne kuhamo se u njima, lepršavi tekstil nas prilično lufta i dobra je zamjena za haljinu.


Na vrućini nas ne griju previše, dok u klimatiziranim prostorima ipak sprječavaju smrzavanje nogu (da, višesatno sjedenje u hladnim uredima, s nabrijanim klimama, može biti neugodno). Stoga su hlače idealne – a mašna ili neki drugi detalj na struku donosi urbani chic!


Majica ide u hlače, ili ako je riječ o nekom kratkom topu, on može i preko, bitno je da je malo širiji, udobnog kroja. Ovaj kroj voli široki remen, u kontastnoj boji kao zanimljiv detalj. Umjesto remena možemo furati i maramu, neku šarenu retro motiva.


Ove super-hlače prenijet ćemo i u jesen, nosit ćemo ih na niske čizmice, tenisice ili balerinke. Gore idu kratke jaknice, trench kaput ili pak dugačke vunene veste. So chic!

jdwilliams 925181 
M & Co.

jdwilliams 925181

Miss Selfridge

jdwilliams 925181

Oliver Bonas

jdwilliams 925181

Oliver Bonas

jdwilliams 925181

M and Co.

jdwilliams 925181

J D Williams

jdwilliams 925181

Oliver Bonas

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location