Username *
Password *
Remember Me

Shabby vrt, staklenik i kišne kapi divno izgledaju u kontrastu sa crvenom haljinom i eteričnom vjenčanicom – danas su objavljene dvije domaće modne priče smještene u zdravo zelenilo, jednu potpisuje slavni dvojac Envy Room, radi se o pret-a-porter haljinama, dok druga pripada Sandri Haddad i njezinim vjenčanicama.

 envyroom1
Envy Room pret-a-porter


Bijelo, crveno i zeleno izmjenjuju se na fotkama koje donose prirodan interijer predivno načičkan biljkama. - Svaku kampanju koju snimamo za pret-a-porter liniju  - istaknuli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević - volimo predstaviti u vidu svojevrsnog editoriala zato što nam takav pristup daje puno bolju mogućnost pričanja priče. Haljine su predstavljene prije nekoliko mjeseci i svima su već dobro poznate, a s ovom kampanjom smo samo dali taj završni dojam i stavili ih u jedan sasvim drugačiji okvir. Gumene čizme, radničke rukavice, vrtlarska oprema, vrućina staklenika i hortikultura u suprotnosti su s nježnim i romantičnim haljinama, te stvaraju pomalo bajkovitu atmosferu - .

Modnu kampanju eNVy rooma Marko Grubišić je snimio u staklenicima Zrinjevca. Za model je odabrana Leonarda Zeba. Kosu potpisuje Draška Topić, a šminku Sanja Agić. Video potpisuje Jure Perišić.

 envyroom1
Sandra Haddad vjenčanice

 

Sandra Haddad donosi kolekciju vjenčanica sa čipkastim detaljima i naglašenog struka, pod nazivom Vjerujete li u vile?. – U novoj kolekciji obuhvatila sam sve, od romantične čipke, nježno ružičastih tonova te vjenčanica A- kroja koje mladenke najčešće biraju. Uz vjenčanice tu su i modni dodaci kao cvjetni vjenčići i biserne ukosnice koji su usklađeni svakom vjenčanicom – objasnila je dizajnerica.
Foto: Sanja Lydia Kulušić
Model: Darija Gabrić
Make-up: Mia Bator

envyroom1envyroom1envyroom1envyroom1envyroom1envyroom1envyroom1envyroom1envyroom1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location