Username *
Password *
Remember Me

Muzej prekida već je neko vrijeme hit, upoznali smo se s brojnim tužnim pričama, no što je s onime što se desilo prije toga? I nastavilo dalje? Ljubav i veza teme su dubrovačkog Muzeja ljubavnih priča. - Posjetitelji u prigodnom ambijentu mogu iskusiti emotivne crtice iz života stvarnih ljubavnih parova koji su neke od svojih najintimnijih životnih trenutaka odlučili podijeliti s dubrovačkom publikom i posjetiteljima - objavio je muzej.

IMG55 cr


Među brojnim izloženim eksponatima našla se tako suvenirska šalica iz Švedske koja je neočekivano povezala rastavljenu Amerikanku i Francuza, priča o mladiću koji je svoju buduću suprugu upoznao na sprovodu, kao i emotivna priča o paru pred razvodom koji je odlučio svom braku dati posljednju priliku.


Mnogobrojnim dubrovačkim gostima i turistima sigurno će posebno biti zanimljive izložene autentične povijesne priče, legende i romantični običaji dubrovačkog kraja, a tu je i kutak za ljubitelje popularnih filmskih i TV uspješnica koje su se snimale u Dubrovniku - poput neizostavne “Igre Prijestolja”, “Ratova Zvijezda” i “Robina Hooda”.


Najmlađi posjetitelji “Muzeja” ljubavnih priča dobili su svoju dječju sobu, dok se svi odrasli posjetitelji i parovi mogu potpisati na “Ljubavni zid” te ostaviti svoju zajedničku fotografiju ili selfie i tako pomoći kreirati jedinstvenu posvetu svim zaljubljenima koji su posjetili Dubrovnik, a parovi koji smatraju da je upravo njihova osobna ljubavna priča dovoljno zanimljiva i posebna za uvrštavanje u izložbenu kolekciju - mogu se slobodno javiti u “Muzej” ljubavnih priča.
Novootvoreni “Muzej” ljubavnih priča može se od četvrtka 10. svibnja posjetiti u neposrednoj blizini stare dubrovačke gradske jezgre.

 IMG55 crIMG55 crIMG55 crIMG55 crIMG55 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location