Username *
Password *
Remember Me

Kruti krojevi odijela, sakoa i čiste linije hlača u sljedećoj sezoni zauzet će visoko prvo mjesto, no pritom će nam dopustiti da se poigramo uzorcima… Štoviše – strogi oblik te popularne klasične jakne nikad nije bio zanimljiviji!

chloe see prefall2012 26chloe see prefall2012 31See by Chloé

Čudni su puti krojački, pa se ovratnik kreće u svim smjerovima, površine otkrivaju najluđe motive i slike, a prilagodba je uistinu impozantna. Nameće se u svako doba dana i noći, te naglašava svoju kameleonsku prirodu koja se najednom ispostavila kao najpraktičnije sezonsko rješenje.

Jedan oblik za sva vremena i svaki dan – odijelo, sako, kostim... Ma tko bi rekao da će ti odjevni predmeti, nekad poznati kao iskonska modna strogoća, isplivati kao pobjednici u svijetu ludila kojeg nazivamo modom.

Vidjet ćete u galeriji kako su dizajneri shvatili i prigrlili evoluciju koja se zove sako, napredak koji se zove odijelo. Nakon što su pronašli „rupu u zakonu“, osmislili su atraktivna rješenja koja će uličnu modu sljedećih mjeseci zasigurno učiniti još zanimljivijom. A naše ormare jednim zabavnijim mjestom!

Foto:prshots, tooklookbook

pedro laurenco fall2012 1Pedro Laurenco pedro laurenco fall2012 2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location