Username *
Password *
Remember Me

Stigle su nove kolekcija The Big Blue & My Ballerinas: u fokusu je udobnost tenisica koje imaju sjajnu, metalik teksturu i balerinki s mašnom ili bez. Borovo još jednom predlaže chic modele koje su u osječkom HNK-u isprobale glumice Matea Grabić i Antonija Pintarić, pred objektivom Marka Džavića. Za styling je bila zadužena dubrovačka kostimografkinja Duška Dražić. Nova kolekcija dostupna je u prodavaonicama Borovo i na web shopu: www.borovo.hr po cijenama između 299 i 449 kuna.

balerineborovo


O Big Blue kolekciji:
Kolekcija je izrađena od prirodne goveđe kože, a gumeni đon i anatomski uložak jamče uživanje u dugim proljetnim šetnjama. Sedam neodoljivih modela dolaze nam u pastelnim i metalik bojama. Tri različita modela i široka paleta boja omogućuje da ih kombinirate u svim mogućim modnim kombinacijama. Modeli na vezanje dolaze nam u dvije varijante, s oblim vrhom u natur crvenoj i srebrno plavoj boji te modeli sa špic vrhom koji dolaze u metalik plavoj, zelenoj i zlatnoj boji.


O My Ballerinas kolekciji:
Četiri modela nove kolekcije obogaćena su velikim mašnama. Tri modela koja dolaze u crnoj, zlatnoj i bez boji namijenjena su osobama koje uvijek odabiru jednostavnost.

balerineborovobalerineborovobalerineborovobalerineborovo

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location