Username *
Password *
Remember Me

Dizajner Piet Hein Eek i Ikea predstavili su danas novu kolekciju: - Industriell ističe prirodne materijale, nesavršenost izrade i materijala. Razvili smo nove načine obrade drveta, stakla, keramike i tekstila, a krajnji su rezultat jedinstveni proizvodi s divno nesavršenim, ljudskim svojstvima, istovremeno proizvedeni u velikim količinama i po pristupačnoj cijeni. Kolekcija teži smanjenju otpada tijekom proizvodnje, što je važan aspekt održivosti. Tako su, primjerice, police izrađene od jedne drvene ploče, a jedini ostatak je piljevina - .

 IKEA Industriell Collection 01 thumb

Kreativna liderica projekta bila je Karin Gustavsson, koja kaže da su u tvrtki bili znatiželjni što Pietov pristup može značiti za nove, masovne proizvode. - Nova kolekcija slavi spajanje osjećaja nesavršene jedinstvenosti i onoga što je serijski proizvedeno - kaže Karin o suradnji s Pietom, kojeg nazivaju i “neukrotivim kraljem namještaja od otpadnog drva - .

 

IKEA Industriell Collection 01 thumbIKEA Industriell Collection 01 thumbIKEA Industriell Collection 01 thumbIKEA Industriell Collection 01 thumb

IKEA Industriell Collection 01 thumb

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location