LIGHT_style // od štikle s percem u PROZIRNOJ potpetici do nježnih BEŽ parfema

  Bež, stakleno, pleksiglas, eterično, prozračno... sve su to reference na novu svijetlu sezonu, na onaj chic koji evocira lagane, sunčane dane. Kartu za taj svijet daju nam dva odlična mirisa - L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum i NUDE Alaia, jedan osvježavajući poput raskošnog buketa, drugi nešto više puderast, nježan, ali i fenomenalne ogromne blistave plastične zvijezde na naušnicama, pleksi potpetice s ukrasom, biserna manija, onda i najjednostavniji mogući klasičan trench, sve one nježne, pješčane nijanse... Donosimo nekoliko highlighta sezone, riječ je o svijetu tonova koji propuštaju svjetlost i čine nas nekako minimalistički elegantnima.

   

  alaianude

  Alaïa Nude ima više puderasti, topli ton, čini treće poglavlje: prije njega bili su Paris i Blanche. Karakterističan je po drvenim notama i mošusu, kao da odjeva i kreira drugu kožu. Inspiracija je, naravno, koncept slavnog dizajnera Azzedine Alaïa koji je dame odijevao u uske, seksi bodycon haljine koje imaju comeback. Treći miris u kolekciji donosi i cvijet naranče, tonke i irisa, koji mu daju dodatnu nježnost i posebnost.

  alaianude

  L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum – latice se pretvaraju u bogati, raskošan buket, pretvaraju se u nektar. Ruža, kruška, sandalovina, kožna nota, miris kave... potpis je trećeg člana L’Eau d’Issey Pure trilogije. Miris je vrlo light, fresh, ima onu osvježavajuću auru. Tijekom nošenja uglavnom blijede cvjetni tonovi, ostaju kava i sandalovina.

  alaianude

  Zara

   

  alaianude
  Dorothy Perkins

  littlewoods 905689 cr
  Little Woods

  alaianude
  New Look

  alaianude
  Little Woods

  alaianude
  Primark

   

  alaianude
  I interijeri su odali počast ovom light trendu! Kako je dobar.