JEWELLERY_info // simpa matching nakit za PSE I NJIHOVE VLASNIKE

  - Psi i njihovi vlasnici dijele posebnu ljubav i povezanost. U čast te bezuvjetne ljubavi, u Double Trouble Dog Boutique-u, prvom hrvatskom webshop butiku za psiće, osmislili smo posebnu limitiranu kolekciju Love Connection, kolekciju istih ogrlica i narukvica za pse i njihove vlasnike. „Matching“ ogrlica i narukvica napravljene su od najfinijih materijala, a u ponudi se nalaze u pet različitih boja. Ove ogrlice za ljubimce mogu biti personalizirane - .

   

  AE9A6133


  Ove ogrlice i narukvice napravljene su od talijanske kože podstavljene brušenom kožom za izvanrednu kvalitetu, te su ručno izrađene u Hrvatskoj po najvišim standardima. Ogrlica je dostupna u 8 veličina, bez obzira na njegovu veličinu, dok narukvica dolazi u jednoj unisex veličini. Osim personaliziranog natpisa, možete birati i boje te su ogrlice i narukvice dostupne u rozoj, crvenoj, plavoj, zelenoj i crnoj boji.


  Double Trouble Dog Boutique nastao iz ideje dviju zaljubljenica u svoje psiće. Sonja i Petra krenule su od ideje da bi psići trebali izgledati dobro i moderno kao i njihovi vlasnici, ali da im u isto vrijeme bude ugodno.


  Cijena kompleta ogrlice i narukvice je 240 kn, a manekeni koji ih predstavljaju na fotografijama su Balluk i Georges.

   

   AE9A6133 AE9A6133 AE9A6133 AE9A6133 AE9A6133