Username *
Password *
Remember Me

Znate li da odabir boja utječe na naše raspoloženje? Nosimo li, primjerice, roze nijanse, one će pustiti svoje male zrake radosnice i mi ćemo biti veseliji. Tako barem kažu brojni psiholozi. A mi znamo da nas odjeća koju nosimo itekako "usmjerava", biramo je prema vlastitim mislima, željama, iskustvu i predodžbama.

open

Pa zašto onda ne iskoristiti snagu pink boje i ponekad svijet gledati kroz ružičaste naočale? Španjolski Vogue provukao je upravo tu nijansu kroz trendove za sljedeću sezonu. Činjenica je da se veselimo novim krojevima i stilovima, a roza je baš ono što nam treba.

Mislite da je predjetinjasta? Ponekad previše ženstvena? U tom slučaju provjerite kakav je styling osmislio Brian Molloy. Predlaže krojeve inspirirane odijelima i kostimima. Boy-meets-girl kombinacije. Ružičaste nijanse s primjesom sive, uz klasične crnu i bijelu. To je dosta smiruje i čini manje romantičnom, a opet nježnom i mekanom. Nosivom u svako doba dana i jako chic. Baš kao što se i vidi na modelu Querelle Jansen.

4123567811