Username *
Password *
Remember Me

Sezona je sve intenzivnija jer Dior i Lancôme imaju nove beauty poslastice, sve redom sjajne: Lip Glow family dobila je nove članove u mat (stvarno, sjaj i mat u jednom imenu? Oksimoron anyone?) i holo nijansama za usne, a lice se veseli novim Custom Glow drop kapima u 4 varijante. Sjajan ten totalno je IN već neko vrijeme, podržan prirodnim trendovima koji nalažu nude lice i gotovo nevidljivu šminku. Zato su tu slične formule za lice koje daju lagani sjaj i daju onaj zdravi... glow.

 

lancome glow

 - Želite li relativno prirodan, pomalo osunčan izgled tena, pomiješajte kap nijanse Custom Glow Drop s podlogom. Za upečatljiviji učinak, kap proizvoda nanesite izravno na kožu i kreirajte željeni izgled, istaknite i/ili oblikujte konture lica za elegantan i odvažan finiš... – savjetuje vam Lancôme.

- Kako biste osvijetlili ten osvježavajućom iskrom, Champagne Glow je pravi izbor! Umiješajte kap u podlogu koju koristite za prirodan, suptilan sjaj ili je nanesite izravno na vrhove jagodica, sredinu nosa i na luk usana za efekt strobinga - .

 

 lancome glow

- Želite li nježno naglasiti konture lica i uljepšati ten toplim sjajem, posegnite za nijansom Rose Glow. Umiješajte kap u podlogu koju koristite kako biste osvježili izgled kože i podarili joj zdrav, ružičasti sjaj. Imate li tamniju kožu, Rose Glow možete koristiti kao highlighter kako biste suptilno definirali crte lica - .

 - Želite li obasjati lice toplim zrakama svjetlosti, Golden Glow daje najbolje rezultate. Umiješajte kap u podlogu koju koristite kako biste dobili osunčan izgled, a ako imate maslinastu ili tamniju put koristite je kao highlighter - .

- Kako biste konturirali lice i zasjali punim sjajem, Bronze Glow je upravo ono što vam treba! Žene tamnije kože mogu je pomiješati s podlogom koju koriste kako bi osvijetlile ten, dok će onima sa svjetlijom kožom biti savršen izbor za kreiranje suptilnih i profinjenih kontura - .

Glow Tekući highlighter za lice 274 kn, Douglas, Muller

lancome glow

Dior Lip Glow family otkriva nove nježne i fresh nijanse: - Radi se o 10 tonova, ali i teksturama: tu je Matte Glow, prvi soft matirani balzam od Diora, a onda i Holo Glow, sa sjajnim česticama – izjavio je Peter Philips, kreativni direktor Dior make-up divizije.

lancome glow

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location