Username *
Password *
Remember Me

Na modnim revijama kristaliziraju se i novi beauty trendovi. Jedni su zamamni, drugi začudni, a treći kao da su stigli prvim vanzemaljskim brodom koji je pristao na Zemlju. Da, ukrašavanje lica više je od šminkanja, graniči s remek djelima.

open

Slavni vizažisti trude se ispuniti obećanja i pružiti dizajneru podršku u vidu atraktivnog make-upa koji će im ne samo osigurati i dodatno „zapapriti“ stil, već i uvesti u svijet ljepote neke nove smjernice koje ćemo zavoljeti. Kao što se u nekim kolekcijama vidi ta lijepa ljubav između mode i umjetnosti, tako je i na nekim licima očit artistički predznak – vizažisti si daju krila i stvaraju posebne beauty momente.

Takvi stilovi prezentirani su u novom editorijalu za Flare: fotograf Chris Nicholls snimio je modele Amandu N (Spot6) i Jennu Earle (Next Canada) kako nose najnovije luckaste i neobične make-up kombinacije i aplikacije. 

Elementi lica ovdje definiraju pravila koja boje i oblici uspješno nadopunjavaju, naglašavajući posebnost pogleda. Izgled njihovih lica i frizuru osmislio je vizažist i stilist kose, talentirani Greg Wendel (p1m). Inspiracija su, osim svemira i nedostižnih daljina, retro dekade šezdesete i osamdesete.

Modna urednica: Fiona Green
Urednica: Carlene Higgins
Manikura: Leeanne Colley @ p1m

23456