FUTURE.beauty // custom-made puder, četka koja analizira kosu, čarobnjak za nokte...

  Inovativni projekt Connected Beauty uključuje custom made puder Le Teint Particulier brenda Lancôme, prvu pametnu četku Hair Coach Powered by Withings brenda Kérastase, nadograđenu virtualnu aplikaciju za šminkanje Makeup Genius brenda L'Oréal Paris i prvi rastezljivi UV senzor u obliku naljepnice za kožu dizajniran za praćenje izloženosti UV zračenju My UV Patch brenda La Roche-Posay. Sve skupa predstavljeno je na sajmu inovacija - VIVATECH (Viva Technology Paris 2017).

   

  Kerastase Hair Coach powered by Withings
  Lancôme Teint Particulier personalizirani puder spoj je ljepote i tehnologije. Prvo savjetnik Lancôme Beautya skenira lice klijenta i odredi ton kože. Podaci se obrađuju kroz algoritam koji predviđa odgovarajući savršen spoj podloge i boje kože. Ojačana tehnologijom mikro punjenja, podloga je izrazito lagana te sadrži pigmente koji se lako nanose i ravnaju te hidratiziraju sve tipove kože. Dugotrajna, prozračna formula ne sadrži ulja ni arome, sigurna je za osjetljive tipove kože i ne začepljuje pore.

   

  Kerastase Hair Coach powered by Withings

  Kérastase u suradnji s Withingsom, predvodnikom u revoluciji umrežavanja zdravlja, predstavili su Kérastase Trenera za kosu by Withings. Razvijenu u suradnji s L’Oréalovim inkubatorom za istraživanja i inovacije, prvu pametnu četku za kosu na svijetu karakteriziraju napredni senzori i besprijekoran dizajn zajedno s  jedinstvenim algoritmom za analizu signala koji bilježi kvalitetu kosu i prati učinke različitih načina njege kose. Prilagođena mobilna aplikacija pruža dodatan uvid i personalizirane preporuke proizvoda kojima pomaže u odabiru odgovarajuće njege za kosu. Četka je 2017. godine osvojila International CES Innovation Award, nagradu koja slavi izvanredan dizajn proizvoda i tehnološke inovacije u kreiranju proizvoda.

  Kerastase Hair Coach powered by Withings 

  Makeup Genius
  S 20 milijuna skidanja u samo dvije godine od pokretanja, oko 53 milijuna probnih korištenja i 137 milijuna proizvoda u 66 zemalja, Makeup Genius 2.0 koristi tehnologiju iz hollywoodskih studija te donosi nove integrirane mogućnosti i više zabave u svijetu šminkanja.

   

  Kerastase Hair Coach powered by Withings

   

  L’Oréal Paris je predstavio i Čarobnjaka za nokte: s više od 65 nijansi i 25 predložaka izgleda noktiju koji stoje na raspolaganju, aplikacija omogućava isprobavanje stotine kombinacija bez otvaranja bočice s lakom.

   

  Kerastase Hair Coach powered by Withings

   

  La Roche-Posay ima prvu povezanu „rastezljivu i nosivu naljepnicu“ MY UV PATCH.  UV naljepnica, tanja od debljine vlasi, rastezljivi je senzor za kožu. Oblikovana je za praćenje izloženosti kože UV zrakama te je povezana s mobilnim telefonom koji korisnika obavještava o sigurnoj izloženosti i zaštiti od sunca. Ultra-tanak, ultra-otporan na vodu i prilagođen osjetljivoj koži, može se nositi na podlaktici do tri dana. Korisnici mogu spavati, tuširati se ili plivati s uređajem pa čak i primijeniti kremu za sunčanje na svojoj koži.

   

  VIVATECH 2017 su posjetili i svi sudionici Brandstorma, najvećeg studentskog natjecanja koje je prošlog tjedna održano u Parizu, zajedno s hrvatskim predstavnicima Domagojem Hruškarom, Martinom Kajtazi i Jakovom Faukovićem s fakulteta Rochester Institute of Technology (RIT Croatia).

   

  Kerastase Hair Coach powered by WithingsKerastase Hair Coach powered by WithingsKerastase Hair Coach powered by Withings