CYBER MONDAY @ FOREO // akcija na cool gadgete

  Na trampolinu najrevolucionarnijeg branda beautytecha na svijetu čekaju vas nezaobilazne ponude spremne za polijetanje, za Božić ispunjen tehnologijom i wellnessom: naime, FOREO ima super popuste za vas - do 50 posto! - do 04. prosinca na svojim najtraženijim i najprodavanijim uređajima ikada.

  beauty tech inovation

  FOREO BEAR kolekcija

  Tehnološki napredan i moderno oblikovan, ovaj praktičan beauty-tech uređaj postat će najbolji saveznik - i osobni trener! - za vježbanje mišića lica za vas, vašu najbolju prijateljicu ili vašu mamu, kako biste postigli neinvazivni facelift iz udobnosti vlastitog doma.
  Zahvaljujući FOREO BEAR tehnologiji čvrstoće i toniranja mikrostruja, priprema za blagdansko razdoblje bit će brza, jednostavna i bezbolna.

  BEAR 2 selling pints micro current

  FOREO UFO kolekcija

  Kako bismo pružili dodatnu dozu hidratacije - posebno važno s dolaskom hladne sezone? FOREO također nudi... posebne ponude na UFO 2, hi-tech uređaj za izvođenje unaprijeđenog tretmana lica maskom zahvaljujući najnovijim tehnologijama.
  Tonizirajuća krioterapija, zagrijavajuća termoterapija - posebno cijenjena u ovim hladnim i vlažnim danima - opuštajuće T-Sonic pulsacije i LED svjetla punog spektra: FOREO UFO 2 pružit će vama i voljenima trenutke čistog opuštanja, kao spa iskustvo iz udobnosti vlastitog doma.

  LUNA 4 body Selling point Waterproof 2

  FOREO LUNA kolekcija

  Konačno, nisu mogli izostati popusti na najikončniju liniju FOREO proizvoda: LUNA, seriju uređaja za čišćenje i masažu lica ovog beauty-tech brenda koju obožavaju slavne osobe diljem svijeta.

  Za Cyber Monday 2023., brend će iznenaditi svoje ljubitelje FOREO popustima na jednom od najnaprednijih uređaja za čišćenje lica ikada: FOREO LUNA 3.
  Zahvaljujući ovom najnovijem beauty-tech rješenju, čišćenje lica će postati pravi ritual ljepote, te dragocjeni dar zdravlja i blagostanja za tvoje najmilije.

  Konačno, brend će predstaviti nevjerojatne ponude na jednom od svojih najnovijih, najrevolucionarnijih i najprodavanijih uređaja ikad: FOREO LUNA 4 body. Ova izvanredna četka za čišćenje i masažu tijela dizajnirana je kako bi nježno eksfolirala kožu tijela dok je tonira.

  100% vodootporna, jednostavna i intuitivna, ova inovativna hi-tech četka za tijelo opremljena je T-Sonic pulsacijama i ultra mekim i ultra higijenskim silikonom kako bi učinkovito tonirala tijelo, dajući mu zdrav i sjajan izgled, potičući limfnu drenažu i mikrocirkulaciju krvi.

  LUNA 4 Plus Chip

  Nezaobilazne FOREO ponude za Black Friday i Cyber Monday 2023. dostupne su od 17. studenog do 04. prosinca na foreo.com i kod odabranih partnera: Douglas.hr, Martimex.hr., Sancta-domenica.hr, Roxbeauty.hr