Username *
Password *
Remember Me

U moru gadgeta predstavljen je jedan zdravstveni – radi se o naljepnici koja je zapravo senzor za kožu, a dolazi iz kompanije La Roche-Posay pod imenom My UV patch. Naravno, spaja se s istoimenom aplikacijom dostupnom za Android i iOS platforme. Kreirana je za praćenje izloženosti kože UV zrakama te povezana s mobilnim telefonom koji nas obavještava o sigurnoj izloženosti i zaštiti od sunca. Naljepnica je dostupna uz La Roche-Posay Anthelios formule za zaštitu od sunca.

Ida Prester voditeljica i LRP ambasadorica


Naljepnica ima oblik prozirnog flastera koji je rastezljiv i lijepi se neposredno na bilo koje područje kože. Njegova površina mjeri otprilike jedan kvadratni centimetar, dok je njegova debljina 50 mikrometara, što znači polovica prosječne debljine vlasi. Naljepnica sadrži foto-osjetljiva bojila koja se prilagođavaju osnovnom tenu kože i mijenjaju boju kada su izloženi UV zrakama, pri čemu označavaju različite stupnjeve izloženosti suncu.


Korisnici koji će isprobati naljepnicu morat će ponajprije slikati naljepnicu i preuzeti mobilnu aplikaciju koja, tijekom višednevne uporabe, analizira različite foto-osjetljive kvadratiće bojila, odredivši količinu izloženosti UV zrakama koju je korisnik primio.

Ida Prester voditeljica i LRP ambasadorica
Ida Prester spremna je za sunčane dane

Ida Prester voditeljica i LRP ambasadorica

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location