Username *
Password *
Remember Me

ZVUK: Zvučnici promjera 40 mm, pojačan bas i mekane slušalice koje izoliraju buku osiguravaju reprodukciju visoke kvalitete uz veliku udobnost nošenja.

OSOBNOST: Kabel od tkanine i dodatni konektor onemogućavaju petljanje kabela, ali i pucanje u slučaju velikog natezanja. Znači, ove su slušalice idealan suputnik za ljubitelje akcije i reakcije te pasionirane audiofile koji se glazbe ne odriču ni u ekstremnim situacijama! Inspiriran O'Neillovim odijelom za morske pothvate, dio slušalica oko glave izrađen je od savitljiva polimera TR55 LX koji ga istovremeno čini iznimno rastezljivim i otpornim na gotovo sve vremenske uvjete - od čak -25 pa sve do +25°C. Ništa ih ne može prekinuti!

MJERE: Frekvencijski raspon od 12 do 24.000 Hz, osjetljivost od 105 dB te samo 160 grama težine.

TESTIRALI SU IH: Philips je testirao slušalice na 'životinjama' – najizdržljivijim i najboljim ekstremnim sportašima na vodi i na snijegu. Deveterostruki big mountain freeride skijaš godine Jeremy Jones, big wave surfer Mark Mathews i dvostruka svjetska prvakinja u skijanju i legendarnom Xtreme Verbier freeride natjecanju Ane Enderud udružili su snage u Philipsovu opstanku najjačih i proglasili ove slušalice it uređajima za njihov aktivan način života.

BOJE: Crna i bijela

GDJE KUPITI: U svim bolje opremljenim trgovinama tehničkom robom.

CIJENE: Između 255 i 740 kn

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.