Username *
Password *
Remember Me

Kako sve više IoT uređaja dolazi na tržište te povezana mreža postaje sve složenija, Samsung Connect, pojednostavljuje upravljanje pametnim uređajima. Uz Samsung Connect, korisnici mogu jednostavno pokrenuti svoje IoT uređaje kroz brzi konfiguracijski proces u tri koraka i upravljati svim povezanim uređajima pomoću jedne integrirane aplikacije - objavio je Samsung povodom predstavljanja novih uređaja S8 i S8+.

Samsung Galaxy S8 Arctic Silver


Nadalje, tu je Bixby, inteligentno sučelje koje će korisnicima pomoći da dobiju još više od svog telefona. Uz novu tipku, korisnici će moći praktično pristupiti Bixbyju i upravljati uslugama i aplikacijama glasovnim, dodirnim i tekstualnim naredbama. Prilikom predstavljanja, glasovna funkcija Bixby sučelja bit će integrirana s nekoliko ugrađenih Samsungovih aplikacija i značajki, uključujući kameru, kontakte, galeriju slika, poruke i postavke, a u planu je proširenje njegovih sposobnosti u bliskoj budućnosti, kako bi uključili još Samsungovih i drugih aplikacija. Sposobnosti kontekstualni svijesti omogućavaju Bixbyju da nudi personaliziranu pomoć, zasnovano na njegovom kontinuiranom učenju korisnikovih interesa, situacija i lokacija.

Uz Bixbyjevu tehnologiju prepoznavanja slika, korisnici mogu kupovati, pretraživati slike i saznati detalje o mjestima u blizini. Kako njegov ekosustav raste, Bixby će se povezivati diljem uređaja, aplikacija i usluga kao sveprisutno sučelje, te otvoriti nova iskustva i scenarije kako bi pojednostavnio život korisnika. 

 Samsung Galaxy S8 Arctic Silver

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.