Username *
Password *
Remember Me

Yvan Arpa, dizajner luksuznih satova s prebivalištem u Švicarskoj pridružio se tvrtki Samsung na sajmu Baselworld kako bi predstavio tri koncepta sata zasnovana na pametnom satu Gear S3. Kao prvo tu je sat koji na prvi pogled nalikuje pametnom satu Gear S3, ali je tradicionalni sat sa švicarskim mehanizmom i detaljima, drugi je poboljšani original koji dodatno podiže ljestvicu završne obrade te hibridna džepna verzija pametnog sata S3.

 1 Concept Watch Package


– Prisustvo tvrtke Samsung na sajmu Baselworld pokazuje razvoj svijeta tehnologije i znanosti o mjerenju vremena – izjavio je Yvan Arpa, dizajner satova koji je bio uključen u izvorni proces dizajna pametnog sata Samsung Gear S3.


Za vrijeme trajanja sajma Baselworld 2017, tvrtka Samsung će izdati i Value Pack nadogradnju za korisnike satova Gear S2 i Gear S3. Nadogradnja donosi još više sadržaja i omogućava korisnicima obavljanje još više zadataka uz partnerske aplikacije vrhunskih brendova uključujući Spotify i NEST. Dodatno, nadogradnja poboljšava značajke poput Alti/Barometra, sposobnosti podsjetnika i S Health.

 

 1 Concept Watch Package

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.