Username *
Password *
Remember Me

Samsung je u suradnji s tvrtkom Oculus na ovogodišnjem sajmu mobilnih tehnologija Mobile World Congress (MWC) u Barceloni predstavio novi Samsung Gear VR uređaj s upravljačem. Unaprijeđeni VR uređaj s upravljačem proširuje Samsungov ekosustav virtualne stvarnosti koji omogućava korisniku još jednostavnije Gear VR iskustvo.


- Samsung je fokusiran na postavljanje novih i premašivanje postojećih VR iskustava, čineći ih još dostupnijim te donoseći još kvalitetnije korisničko iskustvo.  Gear VR uređaj s upravljačem proširuje naš VR ekosustav pružajući korisnicima još unaprjeđenije i potpunije iskustvo neovisno o tome radili li se o igranju igre ili gledanju videa - Younghee Lee, izvršna potpredsjednica poslovanja mobilnih komunikacija Samsung Electronics.

 Samsung Gear VR


Za optimalno igranje i praktičnost, upravljač ima ergonomski dizajn, omogućavajući upravljanje jednom rukom kao i poboljšanu interakciju pokreta s minimalnim kretnjama glave za još ugodnije i unaprjeđenije korisničko iskustvo. Također, upravljač pruža korisnicima raznolikost pokreta za unaprijeđeno VR iskustvo. Upravljačka ploča nudi brz odabir i interakciju s VR aplikacijom, omogućavajući različite pokrete kao što su pokaži, povuci i ispustiti, nagni ili pucaj, dok okidač osigurava unaprijeđeno iskustvo igranja igara.
Za bogato iskustvo gledanja, Gear VR uređaj s upravljačem nudi 42-milimetarske leće s vidnim poljem kuta 101 stupnja, kao i tehnologiju naprednog ispravljanja iskrivljenih prikaza kako sveo eventualnu mučninu tijekom korištenja smanjio na minimum. Gear VR uređaj s upravljačem podržava micro USB i USB tip C utor s unutarnjim pretvaračem. Uređaj ima i remen koji drži upravljač kada se ne koristi.
Novi Samsung Gear VR uređaj kompatibilan je s uređajima Galaxy serije, točnije, Galaxy S7 i S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+ te S6 i S6 edge.

 

 Samsung Gear VR

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location