Username *
Password *
Remember Me

Auto-industija i tehnologija kreiraju simbiozu za stroj budućnosti: Samsung Electronics objavio je sudjelovanje u Audi Progressive SemiConductor Programu (PSCP) kao partner dobavljač procesora Exynos, vlastitog System-on-Chip (SoC) rješenja, koji će se ugrađivati u In Vehicle Infotainment (IVI) sustave vozila marke Audi.

audi

 

– Procesorima Exynos tvrtka Samsung je dokazala kako je vodeća u tehnologiji kada je riječ o izvedbi, pouzdanosti i inovativnom dizajnu kućišta. Kroz PSCP program, Samsung i Audi će raditi zajedno kako bi isporučili najbolje informatičko i multimedijsko iskustvo u automobilskoj industriji, na razini kvalitete koja se očekuje od marke Audi - izjavio je Alfons Pfaller, voditelj odjela za razvoj informatičkih sustava tvrtke Audi.


PSCP program tvrtke Audi započet je 2010. godine sa svrhom brze implementacije najnovijih tehnologija koje zadovoljavaju najviše standarde po pitanju trajnosti, izvedbe i kvalitete za automobile. Kao ključni partner, tvrtka Samsung će isporučiti vrhunske procesore Exynos za novu generaciju IVI sustava vozila marke Audi.

Exynos 3D basic cr

 – Oduševljeni smo što možemo biti dijelom automobilske tehnologije koja ubrzano napreduje. U potpunosti smo predani isporuci izdržljivih i pouzdanih, a opet vrhunskih rješenja za novu razinu uživanja u vožnji vozila marke Audi -  izjavio je Charlie Bae, izvršni potpredsjednik prodaje i marketinga poslovanja LSI sistema u tvrtki Samsung Electronics.

 


Zahvaljujući podršci za više operativnih sustava te prikaza na nekoliko zaslona u isto vrijeme, procesori Exynos mogu odjednom podržavati rad do četiri različita uređaja i zaslona unutar vozila. Snažna računalna izvedba i sposobnost grafičke obrade isporučuju iznimno detaljno korisničko sučelje.


Od 2010. godine, procesori Exynos tvrtke Samsung su pogonili pametne uređaje s najsnažnijom izvedbom, od pametnih telefona i prijenosnih računala do sustava za navigaciju, pružajući neprikosnoveno korisničko iskustvo. Usvajanjem naprednih tehnologija i optimizacijom za automobile, tvrtka Samsung je predana isporuci vrhunske izvedbe za još sigurnije I ugodnije iskustvo vožnje.

 

news-2017-audi-q7-59-1200x800

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.