Username *
Password *
Remember Me

U stilu malog robota koji sluša naredbe, HTC sada ima Sense Companiona kojemu možemo pričati čak i kad je u stand-by modeu. Funkciju podržavaju njihovi novi pametni telefoni U Ultra i U Play. Poanta je, kažu u HTC-u, da mob uči od nas, dizajniran je da se razvija i tijekom vremena sve bolje prepoznaje naše navike.

HTC U Play 3V CosmeticPink
U Play


HTC U Ultra ima ugrađena četiri trenutno najbolja mikrofona na tržištu koji korisnika (uz minimalnu potrošnju baterije) stalno slušaju i čekaju na glasovnu aktivaciju. To znači da telefon možemo pokrenuti s drugog kraja sobe bez otključavanja telefona putem očitanja otiska prsta. Mikrofoni također omogućuju snimanje 3D zvuka što daje dodatnu kvalitetu video zapisima.

 

HTC U Ultra 3V SapphireBlue
U Ultra


Oba uređaja imaju tanku i otpornu staklenu površinu u boji, rezultat dvogodišnjeg istraživanja, koja izgleda kao tekućina. Funkcija Selfie Panorama omogućuje snimanje širokokutnih selfie fotografija bez korištenja tzv. »selfie sticka«. HTC U Ultra ima dodatni zaslon na gornjem dijelu telefona koji prikazuje obavijesti i komunicira s ugrađenom umjetnom inteligencijom te bez prekidanja vaše trenutne aktivnosti, proslijeđuje obavijesti i informacije koje vas najviše zanimaju
Inteligentne slušalice analiziraju zvučnu sliku kako bi prilagodili zvuk samo vama, a ujedno i uklanjaju buku iz okoline.
Više informacija i specifikacije pronađite ovdje.

HTC U Play 3V BrilliantBlack
U Play

HTC U Play 3V IceWhite

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.