Username *
Password *
Remember Me

Nova linija LG-ja predvođena je bežičnim slušalicama Tone Free koje izgledaju poput ogrlice te se pune smještene u posebni ovratnik, bez potrebe za skidanjem.

lg tone3
Tone Studio


LG Tone Studio (model HBS-W120) je zvučnički sustav koji se nosi oko vrata, a sastoji se od dva zvučnika s gornje strane s punim opsegom zvuka i dva zvučnika koji su okrenuti prema dolje i koji vibracijom postižu potpuni ugođaj surrounda za korisnika prilikom gledanja video sadržaja, igranja video-igara ili slušanja glazbe. Njegov zvuk dizajniran je u suradnji s DTS-ovim stručnjacima za surround zvuk kako bi se postigao doživljaj nalik onom u kino dvoranama. Zvučnici imaju Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter) koji pospješuje kvalitetu zvuka i reprodukciju čini vjernijom. Također, značajka Dual Play omogućava spajanje dva zvučnika LG TONE Studio tako da međusobno mogu dijeliti zvuk filma ili glazbe.

LG TONE Free-01 cr
Tone Free

 

LG ima bogatu tradiciju inovativnosti na tržištu nosivih audio uređaja te su naši proizvodi postali standard u industriji. Predano nastojimo biti predvodnik u ovom brzorastućem tržištu na način da razvijamo uzbudljive nove uređaje koji privlače sve ljubitelje glazbe i udobnosti. Michael Park, potpredsjednik poslovne divizije Innovative Personal Devices u LG Electronicsu.


Tone Free (model HBS-f110) je prvi LG-ev stereo uređaj s bežičnim slušalicama koje se pune kada su spremljene unutar ovratnika. Ovratnik tako pruža mogućnost punjenja putem baterije i vibraciju za pozive i poruke, ali i rješenje za sigurno spremanje slušalica dok se ne koriste. Model dolazi i s dodatnim postoljem za punjenje slušalica kad za to nije moguće koristiti ovratnik.
Tone Free je moguće u potpunosti koristiti bez ruku tako da se javljanje ili odbijanje poziva vrši pomoću glasovnih naredbi.


LG TONE Free 02 cr
Tone Free

LG TONE Studio lifestyleLG TONE Studio-01

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location