Username *
Password *
Remember Me

Anti-age na zaslonu – nova opcija smartphonea HTC Desire 10 Lifestyle ima opciju Live Make-up koja sređuje lice u sekundi. Osim toga, okida selfie kad mu to lijepo kažemo - prednja kamera ima automatsko kao i glasovno okidanje Auto Selfie/ Voice Selfie. Ne, neće reagirati kad mu postavimo pitanje - ogledalce, ogledalce, tko je najljepši... uozbiljite se. OK, da ne bi ispalo da samo brije na ljepotu, on ima: četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 400 procesor, dva gigabajta RAM memorije, 5,5-inčni HD ekran i bateriju od 2.700 mAh.

HTC-Desire-10-Lifestlye 1


Pametni LTE telefon HTC Desire 10 Lifestyle stigao je na hrvatsko tržište i dostupan je u ponudi Hrvatskog Telekoma. Smartphone spaja atraktivan dizajn i mogućnosti koje su dosad bile dostupne samo u flagship klasi uređaja što ga čini jednim od najboljih pametnih telefona iz HTC-ove Desire obitelji mobilnih telefona.
Zaštitno staklo u potpunosti prekriva cijelu prednju stranu uređaja, a kosi rubovi kućišta dodatno naglašavaju tanak i elegantan izgled te upotpunjuju mat površinu uređaja. Telefon je obrubljen tankim metalik okvirom, a oštri kontrast poliranih i mat površina naglašava jednostavnu eleganciju ovog telefona i istovremeno omogućuje čvrsto držanje u ruci.

HTC-Desire-10-Lifestlye 3


Za fotografije zadužene su glavna kamera rezolucije 13MP te prednja kamera od 5MP. Osim fotografija visoke rezolucije, glavna kamera snima 1080p video zapise, a pri uvjetima slabijeg osvjetljenja za dobre fotografije pobrinut će se otvor blende f/2.8 i BSI senzor.
Fotografije i videozapisi mogu se spremati na 16 GB prostora za pohranu uz mogućnost proširenja memorijskom karticom kapaciteta do 2 TB.
HTC Desire 10 Lifestyle u atraktivnoj Stone Black boji nalazi se u ponudi Hrvatskog Telekoma i dostupan je već po cijeni od 1 HRK jednokratno uz ostatak na rate, ovisno o tarifi.