Username *
Password *
Remember Me

Ovisno jeste li glazbeni freak, fotkate sve što vidite ili radije slušate glasnu mjuzu, novi Moto mods za Moto Z smartphone nude customizaciju baš po mjeri. Pritom su na izradi modova surađivali s kvalitetnim proizvođačima kao što su Hasselblad i JBL. Tu je još i vanjska baterija, jedan od modova odnosno priključaka, kako biste upgradeali svoj Moto mob.

KateSpadeNY PowerPack UPRIGHT COMBO ROW


- Obitelj Moto Z proizvoda, koju je osmislila Motorola u Chicagu, konačno je stigla s punim setom Moto Mods dodataka koji predstavljaju budućnost mobilne tehnologije. Sada imate mogućnost transformirati svoj pametni telefon upravo u ono što vam je oduvijek trebalo. Mogućnosti su gotovo neograničene. Projicirajte TV emisiju kako biste je gledali s prijateljima. Ili pustite svoju glazbenu listu na tulumima. Moto Mods dodaci transformiraju telefon kako biste mogli transformirati ono što radite – objavila je kompanija na jučerašnjoj prezentaciji u zagrebačkom baru Kava Tava na Britancu.

HB Camera Combo ROW

 

Raznolikost Moto Mods opcija je ovdje – koju ćete odabrati?
1 Trenutno dodajte do 22 sata trajanja baterije s Incipio off GRID Power Packom.

2 Dodajte napredne mogućnosti fotografiranja na vaš telefon u trenu s Hasselblad True Zoom Moto Modom. Uz 10x optički zoom i Xenon bljeskalicu, potrebno je samo usredotočiti se na stvaranje snimke - osvjetljenje i udaljenost nikada neće stajati na putu fotografiranja savršenog prizora. Očekujte još više kontrole i fleksibilnosti s mogućnošću fotografiranja u RAW formatu. Osim toga, fizički okidač i kontrola za zumiranje jamče izuzetno iskustvo prilikom korištenja. Dodatni bonus? Također ćete dobiti slobodan pristup Hasselbladovom Phocus softveru za nesmetanu kontrolu uređivanja kako biste dobili najveću moguću kvalitetu.

3 Koristite JBL SoundBoost kao party-maker. Dolazi s dva 3W ugrađena zvučnika kako bi omogućio uživanje u stereo glazbi visoke kvalitete. Pored toga, ima ugrađen playtime od 10 sati kako biste glazbu mogli puštati cijelu noć. Želite li oduševiti obitelj i prijatelje s najnovijim uspomenama s putovanja? Ili pak želite gledati neke YouTubeTM zapise s prijateljima? Insta-Share Projector Moto Mod pretvorit će svaku podlogu u 70-inčni zaslon kako bi omogućio uživanje u omiljenim video zapisima, filmovima ili slikama. Također, telefon možete prilagoditi osobnom stilu pomoću Moto Style maski. Odlučite se za jedan od vrhunskih materijala kao što su pravo drvo i koža ili za uzorak tkanine. Možete ih mijenjati kad god poželite.

 

 

JBL Soundboost WhtConcertDetail

MotoMods InstaShare Detail

MotoZPlay GoldDv LaydownCombo ROW RGB

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location