Username *
Password *
Remember Me

Naš poznati dizajner Robert Sever već neko vrijeme surađuje sa Samsungom: jučer je u zagrebačkom City Centeru one West predstavio RS behind the scene, video koji donosi priču o prvom lookbooku zabilježenom 360-stupanjskom kamerom za tehnologiju virtualne stvarnosti. - Na samom snimanju smo se odlično zabavljali kao i uvijek. Tim s kojim smo surađivali je tim koji stoji iza mnogo RS vizuala pa kako već godinama radimo zajedno i ovo je bilo samo još jedno zabavno iskustvo - istaknuo je Robert Sever, a kako je to (ne)stvarno izgledalo, svi zainteresirani mogu pogledati do 20. studenog u City Centeru one West.

Mia Puh

- Jako smo sretni da smo imali priliku i na ovom projektu surađivati sa Samsungom, čija je tehnologija omogućila da našim klijentima i obožavateljima našeg rada prikažemo nešto novo i iznimno suvremeno. Sama ideja da se nešto može snimiti u 360 stupnjeva i potom prikazati u ovom formatu, zahvaljujući virtualnoj stvarnosti, je potpuno nadahnjujuća za puno različitih ideja koje mislimo i dalje komponirati u rad RS branda - dodao je dizajner. Na snimanju lookbooka kolekcije Martina u Galeriji Kranjčar za fotografije je bio zadužen Marko Grubišić, za make-up Saša Joković, dok je za kosu i styling modela, Mie Puh i Katarine Mamić iz agencije Talia model, bio zaslužen sam dizajner uz asistenta Slobodana Velickog.

 

 

RS behind the scene VR video 1

Robert Sever Lookbook FW2016 17 1Robert Sever Lookbook FW2016 17 2Robert Sever Lookbook FW2016 17 3Robert Sever Lookbook FW2016 17 4

RS behind the scene VR video 2

Slobodan Velicki Robert Sever
Slobodan i Robert

 

RS behind the scene VR video 3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location