Username *
Password *
Remember Me

Austrijska tvrtka Neuroth nastavlja s uvođenjem inovacija na području sluha, te u Hrvatskoj predstavlja pametnu tehnologiju za zaštitu sluha Earwear. - Proizvodi za individualnu zaštitu sluha snižavaju buku na sigurnu razinu i prilagođeni su različitim aktivnostima, a istodobno osvajaju svojim modernim dizajnom koji ih čini poželjnim i pomalo statement modnim dodatkom – objavio je Neuroth.

ERW DESIGN LINE Party cr

Svoju prvu primjenu u Hrvatskoj Earwear ima na popularnom festivalu elektronske glazbe Illectricity. - Dugo se profesionalno bavim glazbom i već neko vrijeme tragam za individualno prilagođenim proizvodom koji će mi zaštiti sluh, a ujedno omogućiti da se aktivno bavim onim što najviše volim. Uz Earwear je sluh zaštićen od frekvencija koje ga mogu oštetiti, a istovremeno mogu uživati u glazbi i komunicirati sa suradnicima i posjetiteljima. Oduševio me i dizajn jer doista izgleda kao vrhunski tehnološki gadget, što zapravo i jest - izjavio je Nenad Barić iz Illectricity tima.

 

ERW SANJIN KASTELAN I NENAD BARIC
Sanjin Kaštelan i Nenad Barić

 

Gubitak sluha je nepovratan i zato je iznimno važno osvijestiti i mlađu populaciju o važnosti zaštite sluha. Među zanimanjima koja su posebno pogođena ovim problemom su glazbenici i oni koji ih prate, poput fotografa ili tehničara, ali i sportaši, primjerice plivači, streličari, lovci, ljubitelji motociklizma te osobe izložene buci na radnom mjestu. Earwear je namijenjen i onima koji jednostavno žele osjetiti tišinu tijekom dana ili kao pomoć noću ako pored sebe imaju osobu koja teže diše i/ili hrče. Pametna tehnologija je u mogućnosti prilagoditi se potrebama korisnika.   

 

ERW SANJIN KASTELANERW MUSIC

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.