Username *
Password *
Remember Me

Samsung Electronics u suradnji sa zagrebačkim AV Showom premijerno predstavlja najsnažniji zakrivljeni SUHD TV za 2016. godinu. Uređaj s ugrađenom Quantum dot tehnologijom nudi impresivnu kvalitetu slike, kojom podiže ljestvicu multimedijskog iskustva na novu razinu, rečeno je u najavi događanja koje će okupiti sve zaljubljenike u visokovjernu sliku i zvuk, u zagrebačkom Hotelu Sheraton, od 21. do 23. listopada.

 Samsung KS9500

– Samsung je posvećen omogućavanju ugodnijeg i intuitivnijeg korisničkog iskustva. U ovogodišnjem portfelju umreženih proizvoda i usluga svakako moramo naglasiti  vrh ponude pametnih televizora s Quantum dot tehnologijom, seriju KS9500 u 65-inčnoj inačici. Uređaj kojeg će posjetitelji 21. Zagreb AV Showa premijerno moći vidjeti u Hrvatskoj, rezultat je 14 godina razvoja, a kruna je našeg 10-godišnjeg vodstva u ovoj grani industrije – rekao je Vanja Hanić, regionalni direktor odjela odjela potrošačke elektronike, tvrtke Samsung Electronics.
Među izloženim modelima, posjetitelji sajma moći će vidjeti i modele serija 7000, 8000 i 9000, koji imaju izuzetno tanak okvir, a zahvaljujući naprednom operativnom sustavu Tizen, korisnicima omogućavaju pristup čitavoj zbirci zabavnog sadržaja, s jednog mjesta. Novi su SUHD TV prijamnici za 2016. godinu po prvi put u svijetu opremljeni 10-bitnim Quantum dot zaslonom, koji je izrađen bez uporabe kadmija. Samsung je u razvojnom centru počeo raditi na tehnologiji nano kristala još 2002. godine i tijekom proteklih 14 godina razvoja, usavršeno je čak 150 patenata.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location