Username *
Password *
Remember Me

Na ovo bi se upecao Spiderman! Fotelja inspirirana paukovom mrežom, kao posljednji krik inovativne tekstilne tehnologije, bit će dio novog Lexus dizajna. Jedan od vodećih svjetskih auto brendova predstavit će ovaj novitet na pariškom auto-showu. Ime sjedalu je Kinetic Seat Concept, a prednost mu je da maksimalno stabilizira vozača za vrijeme vožnje.

 Lexus Kinetic Seat Concept 2016 Paris Motor Show 6

Osim toga čvrstoću stabilizacije računa u odnosu na dimenzije vozača. Lexus tvrdi da ovaj dizajn nudi više komfora i sigurnosti tijekom vožnje jer apsolutno prilagođava takozvani zagrljaj sjedala. Mreža ide preko naslonjača, sa strane pa sve do iza: ime materijala je sintetička paukova svila Qmonos, proizvela ju je švedska kompanija Spider Inc. čiji se rad i istraživanja baziraju na ovom inovativnom materijalu. Ovo ne samo da izgleda jako cool, već je i jedan od dokaza kako inovativni tekstil radi za našu sigurnost.

Lexus Kinetic Seat Concept 2016 Paris Motor Show 1Lexus Kinetic Seat Concept 2016 Paris Motor Show 2Lexus Kinetic Seat Concept 2016 Paris Motor Show 5-851x644Lexus UX 2016 Paris Motor Show Teaser-894x644

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location