Username *
Password *
Remember Me

Apple Watch Nike+ predstavlja kombinaciju Nike Sports narukvice i Apple Watch Series2. Nike+ sadrži GPS sustav, dva puta svjetliji ekran, snažan procesor sa dvije jezgre, OS 3 softver i vodootporan je do dubine 50 metara.
 „Apple Watch ultimativan je uređaj za zdrav životni stil. Htjeli smo kreirati najbolji pametan sat na svijetu za sportaše i sve one koji se bave trčanjem“, rekao je Jeff Williams, glavni operativni direktor Applea.

Nike Plus Apple Watch 2016 Data original


Apple Watch Nike+, kao i svi satovi iz Appleove druge serije, sadrži ugrađen GPS sustav koji prati ritam, udaljenost i rutu pa korisnici sada mogu trčati bez iPhonea. Zahvaljujući najsvjetlijem zaslonu koji je Apple ikada dizajnirao, podaci se sada čitaju s lakoćom, bez obzira na razinu sunčeve svjetlosti.
Nike Sport remen izrađen je od istog snažnog, fleksibilnog materijala kao i originalna Apple Watch Sport narukvica, no novi remen dizajniran je s rupicama kako bi se poboljšala prozračnost i reguliralo znojenje. Lagana narukvica dostupna je u četiri vibrantne i dvije kombinacije boja koje su jedinstvene za ovu kolekciju. Apple Watch Nike+ donosi i dvije ekskluzivne pozadine za sat inspirirane prepoznatljivim stilom Nikea. Pozadina se može personalizirati korisnim aplikacijama poput Activity Rings, Heart Rate, Stopwatch i Weather pomoću kojih trkač jednim pogledom na sat dobiva sve potrebne  informacije.

 

 apple watch 2 nike runner

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location