Username *
Password *
Remember Me

Virtualni frendovi postali su relevantni i na području putovanja - Booking.com uvrstio je Pokémon Go u kategorije na svojoj Passion Search platformi koja omogućuje pretraživanje destinacija za odmor utemeljeno na osobnim preferencijama putnika. Putnici imaju mogućnost preporučiti najbolje Pokémon Go destinacije ili jednostavno doći do informacije o najboljim destinacijama za lov na te virtualne životinjske hibride. Entuzijasti mogu istražiti top destinacije i posjetiti nove “Pokestops” i “Pokegyms” diljem svijeta.

Blackpool

Blackpool, Ujedinjeno Kraljevstvo – otputujte u predivni britanski grad Blackpool, odmorite se u njihovom ljetovalištu i napunite svoje “baterije” za hvatanje novih Pokémona.

 Kristiansand
 Kristiansand, Norveška – istražite grad na južnoj obali Norveške koji je idealno odredište za kupanje u divljini i uživanje u predivnim plažama i prirodnim ljepotama.

Playa de Palma Mallorca

 Playa de Palma, Španjolska – otkrijte prekrasne pješčane plaže s palmama i uhvatite svojeg Pokémona za vrijeme šetnje prirodom uz tople sunčeve zrake ili se uključite u borbu s drugim igračima na otoku.

Corpus Christi Texas

Corpus Christi, Teksas, SAD – otputujte u Corpus Christi, grad na obali Teksasa i uhvatite vodenog Pokémona dok se opuštate na plaži ili uz ribolov. Ne zaboravite istražiti i poznate znamenitosti i muzeje za vrijeme Pokémon lova!

Ocean City

 Ocean City, Maryland, SAD – istražite nepregledne bijele pješčane plaže i uputite se u lov za skrivenim Pokémonima na brojnim drvenim mostićima u gradu ili pak u mnogobrojnim tematskim parkovima, trgovinama i restoranima.

Birmingham


Birmingham, Ujedinjeno Kraljevstvo – posjetite grad koji vrvi mladenačkom energijom poznatom po kreativnim street art radovima, vintage trgovinama i bogatim noćnim životom.

Santa Cruz

Santa Cruz, Kalifornija, SAD – posjetite Kaliforniju i krenite u lov na turističkim mjestima kao što su Pier 39 i Union Square.


Playa del Ingles

Playa de Ingles, Španjolska – opustite se na plaži uz koktel ili dva i uz tople zrake sunca potražite najbolja mjesta za hvatanje Pokémona.

 

Fuengirola

Fuengirola, Španjolska – posjetite ovaj lijepi obalni grad i potražite zabavu na predivnim pješčanim plažama ili u srednjovjekovnim dvorcima.


Galveston

Galveston, SAD – istražite ovaj otočni grad koji se nalazi u zaljevu Teksasa, poznat je po svojim zabavnim parkovima i restoranima.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location