Username *
Password *
Remember Me

Kako izgleda britanski raj u palači, dvorcu, zelenoj prirodi… viđeno je u Insta lifeu urednice u britanskom Harper's Bazaaru, Alice Naylor Leyland, pod nadimkom Aliceinherpalace: sve je u znaku roze, cvijeća, tila, balerinki, divnih haljina i super štikli. Plavuša se u poslovno i slobodno vrijeme druži i s Poppy Delevingne, na nekim fotkama izgledaju kao sestre. Ne samo stilom, već i frizurom – obje je vole speglanu, natapiranu i super-njegovanu.

INSTA LIFE ALICE60

Alice ima fetiš na romantiku – njezin su prvi izbor divne cipele i raskošne dizajnerske haljine, a slična se priča dešava i u njezinom interijeru. Spavaća soba ima ogromno ogledalo sa starinskim okvirom, krevet podsjeća na 19. stoljeće, a tu su i pripadajuće cvjetne tapete. Kad je riječ o posuđu, tu su oni starinski tanjuri inspirirani skupocjenim vintage stilom toliko tipičnim za Britance. Vidjet ćete na njezinom Instagram profilu i divne dvorce koji svako malo krase njezin rodni kraj, na lokacijama kao što su Cambrigeshire, Lincolnshire… Istina, imaju puno kiše, ali je zato priroda božanstveno zelena i raskošna. Baš kao i cvijeće na njezinim tanjurima.

INSTA LIFE ALICE1INSTA LIFE ALICE2INSTA LIFE ALICE3INSTA LIFE ALICE4INSTA LIFE ALICE6INSTA LIFE ALICE7INSTA LIFE ALICE8INSTA LIFE ALICE10INSTA LIFE ALICE20INSTA LIFE ALICE21INSTA LIFE ALICE22INSTA LIFE ALICE23INSTA LIFE ALICE24INSTA LIFE ALICE25INSTA LIFE ALICE26INSTA LIFE ALICE27INSTA LIFE ALICE28INSTA LIFE ALICE29INSTA LIFE ALICE30INSTA LIFE ALICE31INSTA LIFE ALICE32INSTA LIFE ALICE33INSTA LIFE ALICE35INSTA LIFE ALICE36INSTA LIFE ALICE40INSTA LIFE ALICE41INSTA LIFE ALICE42INSTA LIFE ALICE45INSTA LIFE ALICE46INSTA LIFE ALICE55INSTA LIFE ALICE56INSTA LIFE ALICE57INSTA LIFE ALICE58INSTA LIFE ALICE59INSTA LIFE ALICE66INSTA LIFE ALICE67INSTA LIFE ALICE71INSTA LIFE ALICE72INSTA LIFE ALICE77

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.