Username *
Password *
Remember Me

Smartphone HTC 10 danas je predstavljen u Hrvatskoj te je najavljena njegova dostupnost kod mobilnih operatera u Hrvatskom Telekomu, Vipnetu i Tele2. - Tijekom razvoja modela HTC 10 uvažili smo sve kritike i sugestije korisnika, medija i analitičara te smo uvjereni kako smo dizajnirali uređaj koji u potpunosti opravdava našu filozofiju 'Power of 10' koja simbolizira najvišu ocjenu za vrhunska postignuća. Posebno nas raduje što još jednom predstavljamo najbolji flagship uređaj na tržištu, koji se izdvaja najboljim performansama, savršenim dizajnom, iznimnim značajkama. HTC s modelom 10 potvrđuje svoju poziciju vodećeg inovatora na tržištu pametnih telefona - Izjavila je Petra Razić, regionalna direktorica HTC-a za regiju Adriatic.

HTC 1

HTC 10 opremljen je najboljom smartphone kamerom na tržištu. Prvi na svijetu na obje kamere donosi optičku stabilizaciju slike, veći otvor blende (f/1,8) te nove, veće senzore, čak 12 milijuna UltraPixela nove generacije (1,55 µm po pikselu), brži laserski autofokus na glavnoj kameri te širokokutnu leću i ekransku bljeskalicu na prednjoj UltraSelfie™ kameri. HTC 10 snima izuzetno oštre fotografije visoke razlučivosti i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, bez obzira snima li korisnik s prednjom ili stražnjom kamerom.

HTC 2

- HTC 10 je vodeći uređaj s vrhunskim hardverom, ali i softverom. Aplikacije se pokreću dvostruko brže, quad HD ekran nove generacije prikazuje 30 posto više boja i ima značajno brži odziv u odnosu na konkurenciju. Za rad koristi Qualcomm Snapdragon 820 s poboljšanom 4G LTE tehnologijom, a svaki telefon dolazi i s tehnologijom Boost+, uz koju je telefon brži, troši manje, siguran je i pruža dodatne mogućnosti upravljanja aplikacijama - rekao je Marko Savković, direktor product marketinga za regiju Srednje i Istočne Europe (CEE). Osim s vrhunskim Hi-Res slušalicama, HTC 10 se isporučuje s punjačem s podrškom za brzo i hladno punjenje -  Quick Charge 3.0.

HTC 5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location