Username *
Password *
Remember Me

Nemamo vremena i konstantno nešto odgađamo – a da bismo nešto stavili za pročitati kasnije pomaže nam besplatna aplikacija Pocket. Dostupna je za OS X, Windows, iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Kobo eReader i web browsere. Ako ne znate gdje početi, možete pratiti neke vama cool ljude.

 AP TJEDNA POCKET7

Možda ste je već upoznali – prije je nosila ime Read It Later i bila je namijenjena za desktop kompjutere. Kao što joj samo ime kaže, ona je poput nekog džepa u kojeg stvari spremate za kasnije, kad kod poželite. Pocket je predstavio 2007. godine Nathan Weiner i doživio svjetski uspjeh – ubrzo je ured premjestio u Silicijsku Dolinu. Namjera mu je bila napraviti aplikaciju koja je pandan TiVo-u za televizije koji omogućava spremanje serija i filmova za kasnije gledanje.

U početku je imala free i verziju za plaćanje koje su nudile još neke opcije, no kad je Read It Later postala Pocket, sve plaćene opcije postale su besplatne. Aplikacija u besplatnoj verziji nema reklama, već ima plaćenu opciju Pocket Premium koja nudi više mjesta za nove članke i moćniju tražilicu.

 

 AP TJEDNA POCKET1AP TJEDNA POCKET2AP TJEDNA POCKET4AP TJEDNA POCKET5AP TJEDNA POCKET6

 

AP TJEDNA POCKET8

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.