Username *
Password *
Remember Me

Jedna od proljetnih dilema u beauty sferi definitivno je – sa čime odstraniti dlačice? Osim britvica, voska i šećerne paste tu je i inovativna IPL tehnologija koja već godinama oduševljava sve one koji je isprobaju. Sada je IPL dostupan i u Philipsovoj Lumei za kućnu uporabu. Kvalitetu je potvrdila dr. Ivana Nola: - pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način za uklanjanje dlačica koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica. Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu jer prilikom korištenja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu - .

 Dr. Ivana Nola i Antonija Blaće
Dr. Ivana Nola pokazuje Antoniji Blaće kako ga koristiti - poznata voditeljica oduševljena je IPL tehnologijom i jednostavim gadgetom za kućno korištenje


- Lumea se može koristiti i ljeti, ali mora se pripaziti da tretman započinjete nakon najmanje 48 sati od zadnjeg izlaganja suncu te da prije izlaganja suncu čekate najmanje 24 sata nakon upotrebe uređaja. Također, preporučuje se i da koristite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom SPF 30+ i da tretirana područja štitite od izravnog izlaganja suncu - istaknula je dr. Nola.

 

 lumea cr


- Mnoge žene s kojima sam razgovarala još nisu dovoljno upoznate s prednostima, pa tako i sa sigurnosti korištenja ove tehnologije. IPL tehnologija koristi se već gotovo dvadeset godina, ne samo za uklanjanje dlačica, već i prilikom ostalih estetskih tretmana. Osim što je IPL tehnologija sigurna za korištenje, ovakvi su tretmani  potpuno bezbolni i ne uzrokuju nikakve iritacije koje se, s druge strane, javljaju prilikom nekih klasičnih, najčešće korištenih metoda uklanjanja dlačica- objašnjava dr. Nola te dodaje kako je sad najbolje vrijeme da razmislite o uklanjanju dlačica IPL tehnologijom kako biste ljeto proveli bezbrižno i bez neželjenih dlačica.

 

Druženje s finalisticama
Druženje s finalisticama Lumea natječaja - djevojke će mjesec dana isprobavati novu Lumeu


Kakve rezultate očekivati nakon upotrebe uređaja Philips Lumea?
Uređaj Philips Lumea postiže odlične rezultate na većini tipova kože i dlačica:
• značajno smanjenje rasta dlačica nakon samo dva tretmana svaka dva tjedna
• vidljivi i dugotrajni rezultati nakon četiri do pet tretmana.


Philips Lumea novi model i preporučene cijene:
Philips Lumea  SC2009 Prestige .................  4.099,00 kuna
Tijelo, lice i bikini zona, 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Prestige SC2005 .................  3.299,00 kuna
Samo tijelo – 250.000 bljeskova, bežična
Philips Lumea  Advanced SC1995 .................  2.099,00 kuna
Samo tijelo -  250.000 bljeskova , ima kabel