Username *
Password *
Remember Me

Spremate se na WinDayse koji se od 26. do 29. travnja održavaju u Poreču? Snalaženje na Business i Technology konferenciji s više od 100 predavanja, diskusija i okruglih stolova olakšat će vam praktična aplikacija koju možete skinuti za Android, iOS ili Windows Phone.

ap tjedna windays1


Na dlanu provjeravajte:
- raspored predavanja i uvijek budite u tijeku s eventualnim promjenama - ova funkcija radi i bez internetske veze.
- vlastiti popis svih onih predavanja koja vas najviše zanimaju i ne propustite niti jedno. Popis u svakom trenutku možete dodatno urediti.

Možete odmah provjeriti gdje ste – funkcija će biti aktivna samo za vrijeme konferencije. Možete koristiti i poslovnu mrežu: proširite svoju listu poslovnih kontakata i upoznajte se s posjetiteljima konferencije. Koristeći GDJE SAM funkciju, pogledajte tko se od sudionika poslovne mreže nalazi u istoj dvorani te im slobodno pošaljite poruku iz same aplikacije.

ap tjedna windays3


Konstruktivnu kritiku svi žele čuti – napišite primjedbe, pohvale na predavanje ili predavača. Komentari su otvoreni pa već sad možete komentirati predavanje na koje planirate ići, saznati detalje od predavača ili mu dati svoje prijedloge i sugestije. Komentirati možete i predavanja na kojima niste bili, a komentari koje ste uputili iz aplikacije vidjet će se i na web stranici.

ap tjedna windays2


Ispunite anketu i dajte organizatorima važne informacije na temelju kojih će sljedeću konferenciju napraviti još bolje. Također, ispunjavanjem anketa prikupljate WinCoin bodove čije stanje možete provjeriti u svakom trenutku. WinCoin bodove zamijenite u WinCoin shopu ili uložite da osvojite nagrade.
U svakom trenutku možete u sklopu aplikacije saznati vremensku prognozu – ovogodišnja je konferencija smještena uz prekrasnu obalu Poreča, pa možda padne i prvo sezonsko kupanje. Spojite ugodno s korisnim!

 

ap tjedna windays4ap tjedna windays5ap tjedna windays6ap tjedna windays7

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.