Username *
Password *
Remember Me

Ako pri pomisli na idealni odmor zamišljate mir i tišinu pustog otoka, daleko od urbane džungle, no uz sve blagodati modernog života, vjerojatno će vam se dopasti – glamping. To je zapravo kampiranje na glamurozan način. Pruža istinski odmor daleko od hotelskih resorata i naselja, no ujedno u punom komforu. Hrvatska je, sa svojim spektakularnim prirodnim ljepotama, kao stvorena za glamping. To je potaknulo tvrtku Kupole - bolje od šatora da u suradnji s domaćim dizajnerima i proizvođačima namještaja razvije prvu hrvatsku glamping kupolu.

Glamping Kupole bolje od satora 6

U potpunosti dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj, glamping kupola predstavlja jedan od rijetkih domaćih proizvoda koji pružanju podršku nacionalnoj strateškoj industriji - turizmu. Geodezijska je kupola apsolutno najčvršći i najstabilniji privremeni objekt koji postoji. Nevjerojatna otpornost na vjetar, nosivost konstrukcije koja može podnijeti i do nekoliko tona tereta, npr. snijega, te praktičnost konstrukcije za podršku svih instalacija i dodataka, svojstva su koja kupolu čine nezamjenjivom u glamping industriji.
Prva hrvatska glamping kupola, uređena namještajem hrvatskih dizajnera i proizvođača, bit će izložena kao dio zagrebačkog Tjedna dizajna od 3. do 8. svibnja, dok će već ovog ljeta osvanuti na jednom od otoka u šibenskom arhipelagu, i nekome pružiti dosad neviđeno iskustvo odmora.

Glamping Kupole bolje od satoraGlamping kupole bolje od satora 2Glamping Kupole bolje od satora 3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.