Username *
Password *
Remember Me

Ona je jedna od naših najpoznatijih fotografkinja hrane i ima apsolutno apetitlih Insta life, no tu je i ona nezaobilazna umjetnička nota: rad Maje Danice Pečanić vjerojatno poznate kroz one najfinije motive. Ima nešto čak i sjetno (ali pozitivno, poput dobrih uspomena) na tim fotkama - kao da su tu prisutne i neke jake emocije, ljudi, iako ih se ne vidi, neko životno dešavanje, kao što to obično bude s familijarnim okupljanjima... U drugom broju magazina Budi in CHIC Maja je sa suradnicom Bobom Blašković kreirala slastan svijet uskršnjih ukrasa i vintage detalja. Upravo je to njezina ekspertiza: kako da hrana izgleda kao dio priče? Ona zna odgovor i optimalno svjetlo. 

INSTA LIFE MAJA DANICA4

I sama voli kuhati, pa je još logičnije da Maja fotka baš klopu. Kod nas je u ovom poslu iznimno uspješna – radila je već na 40-tak kuharica, surađuje s brojnim reklamnim agencijama i magazinima. Omiljen zalogaj joj je tuna sashimi, no neće odbiti ni, kako je napisala na svom sajtu, tartatski a bome ni dobar roštilj! Kako to kod nje izgleda provjerite na online destinacijama – Insta lifeu ili sajtu.

 

INSTA LIFE MAJA DANICA1

maja danica budi in chic2

Fotografija Maja Danica @ Budi in CHIC - vrhunski magazin čeka vas na svim kioscima

INSTA LIFE MAJA DANICA2INSTA LIFE MAJA DANICA3INSTA LIFE MAJA DANICA22INSTA LIFE MAJA DANICA5INSTA LIFE MAJA DANICA6INSTA LIFE MAJA DANICA7INSTA LIFE MAJA DANICA8INSTA LIFE MAJA DANICA9INSTA LIFE MAJA DANICA11INSTA LIFE MAJA DANICA12INSTA LIFE MAJA DANICA13INSTA LIFE MAJA DANICA14INSTA LIFE MAJA DANICA15INSTA LIFE MAJA DANICA16INSTA LIFE MAJA DANICA17INSTA LIFE MAJA DANICA18INSTA LIFE MAJA DANICA19INSTA LIFE MAJA DANICA20

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location