Username *
Password *
Remember Me

Habla español? Capisci italiano? Rozumiesz po polsku? Ako niste razumjeli ni riječ, možda je krajnje vrijeme za brzi tečaj jezika koji je besplatan uz pomoć aplikacije tjedna 50 languages! Aplikacija pruža točno ono što joj naziv kaže – mogućnost učenja 50 jezika putem 100 lekcija koje sadrže osnovni vokabular. Uz očekivani engleski, njemački, francuski, španjolski i talijanski, možete učiti i neke rjeđe zastupljene jezike, kao što su norveški, švedski ili mađarski. Dostupna je za Android i iPhone pa nemate izgovor da ne počnete učiti već danas!

Razumije: Lahorka Cvitković

AP TJEDNA JEZICI3


Nije potrebno nikakvo prethodno znanje, a autori aplikacije tvrde da ćete nakon što prođete lekcije moći tečno razgovarati (doduše, u osnovnim rečenicama) u niz svakodnevnih situacija, od komunikacije na recepciji hotela, ako ste turistički u Španjolskoj, do elementarnog čavrljanja s poljskim turistom na Jadranu. Metoda uspješno spaja audio i tekstualno učenje pa je savladavanje jezika još djelotvornije. Lekcije odgovaraju Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike stupnjeva A1 i A2 pa odgovaraju svima. Ako je znanje njemačkog iz srednje škole davno isparilo, na ovaj način ćete osvježiti i obnoviti znanje, a učenje je koncipirano prilično zabavno.

AP TJEDNA JEZICI2


Kako učite? U startu odabirete materinji jezik i jezik koji želite naučiti. Nakon toga preuzimate audio datoteke (uključite Wi-Fi ako ne želite trošiti ograničeni podatkovni promet svog smartphonea) i krećete! Audio datoteke možete slušati bilo gdje – slušalice na uši i put s posla se pretvara u mobilni tečaj jezika, a i vrijeme će vam proletjeti! Uz audio datoteke, dostupan je i popis fraza po kategorijama, učenje abecede, rječnik te dvije igre kojima vježbate vokabular, a možete i testirati svoje znanje! Aplikacija je stvarno temeljita pa nudi opciju izrade plana učenja u kojoj možete predvidjeti ponavljanje lekcija koje ste prošli, jezični i geo kviz i još mnoštvo toga. Autori savjetuju da za najbolji uspjeh u učenju prolazite po lekciju dnevno i redovno ponavljate ono što ste naučili u prethodnoj. Powodzenia, odnosno sretno rekli bi Poljaci!

 

AP TJEDNA JEZICI4

AP TJEDNA JEZICI5

AP TJEDNA JEZICI6

AP TJEDNA JEZICI7

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.