Username *
Password *
Remember Me

Otključava ga biometrički senzor, težina mašine je maksimalno smanjena, ima električni motor, te je mlađi brat najbržeg električnog auta na svijetu, Concept S auta iz tvornice Rimac. Radi se o novom, obnovljenom Greyp G12S biciklu predstavljenom na ženevskom sajmu motora.

Greyp G12S ConceptS 3

- Cilj je bio iskoristiti tehnologiju Concepta S na manjem vozilu. Željeli smo pokazati da je moguće stvoriti nove i uzbudljive proizvode koje pokreću inovativne tehnologije.  Pali se kad biometrički senzor to odobri – a moguće je napraviti program vožnje i to za svako očitanje, odnosno za svaki prst drugačiji program, ovisno kakva se vožnja očekuje i želi - izjavio je Mate Rimac iz kompanije Rimac Automobili i Greyp Bikes. Nova super-kreacija ide brže od 70 na sat – limit koji je obično rezerviran za električne bicikle.
Greyp G12 bio je prvi električni bicikl kompanije Rimac. Znanje je korišteno od automobila Concept One i nije čudo da je bicikl doživio veliki uspjeh – naručen je iz 26 zemalja s 5 kontinenata. Ovo je njegov nasljednik, dodatno nabrijan i unaprijeđen.

Greyp G12S ConceptS 1Greyp G12S ConceptS 4

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.