Username *
Password *
Remember Me

Bu! Ne, ne radi se o aplikaciji za hororce, već onoj koji se treniranja ne boje: trčanje i bicikliranje najpopularniji su sportovi za koje ekipa koristi Stravu. Kad je skinete, prvo se morate ulogirati Facebook ili Google računom ili kreirate neki treći.

strava2

Upalite GPS na smartphoneu i onda je zapravo sve spremno: kad tapnete na veliki gumb akcija kreće. Aplikacija pravi vašu aktivnost (odnosno aktivnost smartphonea) i kalkulira koliko ste kilometara prešli, po kojoj brzini. Nakon svakog treninga vidjet ćete svoje statistike koje će se svaki puta nadopunjavati i nakon nekog vremena na dlanu ćete imati vlastiti napredak. A to će vas zasigurno razveseliti. Ovakve su aplikacije praktične jer je jednostavno pratiti ritam treninga kroz duži period. Ako nemate smartband ili smartwatch, a želite bilježiti kretanje, ova je aplikacija dobra alternativa.

strava

Možete si zadati rutu, možete je sejvati, dijeliti s ekipom i natjecati se u rezultatima. Poanta je i povezivanje s istomišljenicima. Možda netko ima bolju rutu koja paše i vama? Možete čak pronaći neke popularne u svom kraju – naravno, ako vaši susjedi trče ili bicikliraju sa Stravom. Simpatično ime nije nimalo strašno, već poziva da malo odete van. A sada dolazi proljeće, idealno vrijeme za brojne zdrave aerobne aktivnosti. Ne, ne morate kupiti najskuplje tenisice i obleku, već se uputite u obližnju šumu i udahnite svježeg zraka, te usput provjerite koliko ste prešli i koje vas rute još čekaju… Naravno, možete i šetati, sve će vam isto izračunati. Skinite Stravu (iPhone i Android) i isplanirajte neku aktivnost za – na primjer vikend koji je pred nama!

 

strava3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location