Username *
Password *
Remember Me

LG Electronics (LG) je danas predstavio svoj nestrpljivo iščekivani pametni telefon LG G5 s potpuno novim dizajnom. Osim elegantnog, metalnog unibody kućišta s klizno izmjenjivom baterijom, G5 donosi modularni tip dizajna za još bolje iskustvo uporabe. Tako se G5, uz kolekciju popratnih uređaja LG Friends, između ostalog može transformirati u digitalni fotoaparat ili Hi-Fi player. Uz metalno, aluminijsko kućište i kliznu Slide-out bateriju za brzu izmjenu ispražnjene s onom napunjenom, LG G5 nadilazi vizualni doživljaj svog prethodnika – uređaja LG G4.

LG G5 cr

Tu su i brojne druge novosti. Prvo, LG G5 omogućava odabir između standardne i širokokutne kamere od 135 stupnjeva za više sadržaja u jednoj fotografiji. Drugo, uz Always-on zaslon obavijesti poput vremena, datuma i ostalih dostupne su u svakom trenu, bez takozvanog buđenja uređaja. Treće, 3D Arc Glass kod 5,3-inčnog zaslona uređaja stvara blagu zakrivljenost, a glatka obojena metalna površina stvorena je procesom mikrodizacije koji anodizaciju aluminija dovodi do nove razine. Izolirana antena je nevidljivo integrirana u kućište bez utjecaja na metalni unibody izgled, a LG-evi dizajneri su koncept metalnog kućišta dodatno obogatili dodavanjem tzv. Shiny Cut edgea za još bolji osjećaj kod držanja u ruci.

LG G5 Friends


Osim toga, LG Electronics (LG) na sajmu MWC 2016 u Barceloni donosi pametni telefon LG Stylus 2, unaprijeđenog nasljednika uređaja G4 Stylus. Ovaj pristupačni 5,7-inčni telefon ima brojne premium značajke dostupne na LG-evim flagship modelima, ali i vrh s nano premazom za veću preciznost u usporedbi s ranijim olovkama s gumenim vrhom. Uređaj dolazi s nizom vlastitih funkcija razvijenih posebno za LG Stylus 2 kako bi se unaprijedilo korisničko iskustvo, a među njima je Pen Pop koji prebacuje na skočni izbornik kad se olovka makne te nudi prečace za Pop Memo i Pop Scanner. Novi je i Pen Keeper koji sprečava gubljenje olovke prikazom pop-up poruke kad je telefon u pokretu, a olovka nije u utoru.

LG-Stylus-2-B1 cr


Debljine svega 7,4 mm i težine tek 145 g, LG Stylus 2 je znatno tanji i lakši od svog prethodnika. Uređaj karakterizira jedinstveni dizajn uz Protruded Flat Display sprijeda, uzorak Spin Hairline straga i metalik okvir na svim rubovima. LG Stylus 2 ima izmjenjivu bateriju kapaciteta 3.000 mAh i utor za SD karticu pa korisnici mogu uživati u mnoštvu multimedijskog sadržaja na prostranom 5,7-inčnom zaslonu.

 

LG Stylus 2 A

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location