Username *
Password *
Remember Me

Daleko mi je najdraže pronaći i predstaviti neku dobru domaću aplikaciju, a aplikacija ovog tjedna je stvarno korisna, a i zabavna. Možda ste u zadnjih mjesec, dva negdje u bespućima interneta naletjeli na članak o domaćoj aplikaciji Autoškola. Dostupna je za iPhone i Android telefone, a nastala je prema ideji vozačkog instruktora Ivana Rusana. Čovjek ima bogato iskustvo kada je riječ o vozačkim ispitima, učenju pravila i prenošenju znanja onima koji uče voziti pa je to znanje uz pomoć tvrtke Prolink odlučio pretočiti u aplikaciju koja će biti i korisna i zanimljiva. Aplikacija je razvijana skoro godinu dana, a već je prilikom lansiranja prije nekoliko mjeseci najavljeno da se planiraju dodavati nove funkcionalnosti.

Odavno je položila vozački: Lahorka Cvitković

AS1

Čak i ako već imate vozačku, nije loše preuzeti je i malo obnoviti znanje o prometnim znakovima i propisima. Besplatna je, samo prilikom prvog korištenja trebate napraviti korisnički račun. Aplikacija ima pregledno sučelje, a sadržaj je podijeljen u tri dijela – Teme, Znakove i Ispite.

Možete ponoviti ili učiti propise i znakove putem rubrika Teme i Znakovi, a u rubrici Ispiti naći ćete simulaciju pismenog dijela vozačkog ispita. Ako vam je bitno da riješite ispit s odličnim, preporučujem da prvo malo osvježite znanje jer je samo prva simulacija besplatna – otprilike kao i na vozačkom, kad jednom padnete, plaćate novi ispit. Otključavanje neograničenog broja novih ispita košta 50 kuna, a aktivacija vrijedi tri mjeseca.

AS2

U Temama ćete pronaći 12 nastavnih jedinica, od propisa i pravila u cestovnom prometu do vožnje u naselju i izvan naselja – ukratko, sve što ćete proći i tijekom predavanja, odnosno priprema za pismeni dio vozačkog ispita. Uči se metodom pokušaja i pogreške – odgovarate na pitanja i dobivate povratni info je li odgovor točan ili ne. Ako želite znati više o nekom području, pritiskom na tipku Informacije stiže više informacija. Naravno, ako ste više štreberski tip i ne volite nagađati, ne morate pokušati dati točan odgovor – klikom na tipku Odgovori odmah će se prikazati. U rubrici Znakovi nekoliko stotina prometnih znakova podijeljeno je u 9 kategorija. Tu nema odgovaranja na pitanja nego se za svaki znak navodi značenje, a ako vas zanima možete saznati i više o nekom znaku. Fotografije u aplikaciji su napravljene u 3D tehnologiji i prikaz su realnih prometnih situacija na koje se nailazi pri učenju propisa, i, što je još bitnije, često se pojavljuju na ispitima. Ne mogu vam garantirati da ćete položiti iz prve, ali ćete sigurno biti na dobrom putu!

AS3AS4AS5AS6AS7

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.