Username *
Password *
Remember Me

Neki svjetski poznati dućani predstavljali su već skenere tijela koji nam predlažu robu bez isprobavanja, no ta je tehnologija još uvijek nedostupna klasičnim buticima, što žele promijeniti u kompaniji koja je proizvela mPort. Naime, mega 3D body skenere postavili su u dio australskih shopping centara i nadaju se da će se stvar pokrenuti…

 mport-859x644

Jer, od isprobavanja nam je često muka. Koliko bismo vremena uštedjeli da nam neki stroj predloži koju robu da izaberemo (bez dodatnog kopanja, traženja, obilaženja…), a mi onda, samo odjeću koja nam veličinom savršeno pristaje, odnesemo u garderobu. Ili naprosto – na blagajnu. Osim toga, mPort će bilježiti i neke zdravstvene aspekte – poput postotka masnoće i BMI-a i waist-to-hip ratio. A kad vam sve to lijepo skener prezentira, vidjet ćete koja se roba nalazi u dućanu, a da vam pristaje kao salivena. Jednostavno, zar ne? A kad ste se jednom poskenirali, onda je lakša i kupovina online. Nema šanse da roba ili cipele ne pristaju. Super! 

 mport-full-body-scannermport-mallmygoals-graph1-mport

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.