Username *
Password *
Remember Me

Paralelno s dolaskom u Europu Sony Xperia M5 stiže i na hrvatsko tržište u drugoj polovici veljače. Model koji naglasak stavlja na izvrsnu kameru u kombinaciji s vodootpornom dizajnom naći će se u maloprodaji po preporučenoj cijeni od 3.549,00 kuna. Nakon uspjeha modela Xperia M4 Aqua koji je podigao ljestvicu i, zahvaljujući vrhunskoj kameri i karakteristikama, uveo novu kategoriju super srednje klase, Xperia M5 stiže s još impresivnijom stražnjom kamerom s 21,5 MP, koja vam omogućava da snimite posebne trenutke kvalitetno poput profesionalca. Kada se ne možete dovoljno približiti objektu, 5x Clear Image zum omogućava približavanje kadra bez gubitka kvalitete.  

19 C5 Ultra WHITE MINT ROSS PINK


Ponekad imate samo jednu priliku za fotografiju. Pomoću hibridnog auto fokusa koji se aktivira za 0,25 sekunde, s kamerom Xperia M5 možete snimiti trenutak dok se događa. Nova tehnologija hibridnog auto fokusa kombinira detekciju faze i detekciju kontrasta, i to pri brzini koja je vodeća u industriji.
S mogućnošću snimanja videozapisa u 4K rezoluciji, Xperia M5 nudi okvalitetu i performanse kompaktnog digitalnog fotoaparata. Rezultat su oštre, jasne i kvalitetne snimke baš svaki put.
Izvrsnost Sonyjeve kamere tu ne završava - Xperia M5 ima moćnu 13 MP prednju kameru za selfije, koja također ima integrirani auto fokus te mogućnost snimanja u  Full HD-u pa možete dobiti izuzetne selfije koje ćete podijeliti s prijateljima i članovima obitelji. Dodatno vam je na raspolaganju niz aplikacija kamere koji će podignuti kvalitetu vaših selfija na višu razinu – na primjer, Face in picture, AR mask i Style portrait.

 

M5 fotografija cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location