Username *
Password *
Remember Me

Gejmeri, stiže nova poslastica! Mišu koji bolje nego ikad ispunjava vaše želje i pozdrave, ime je G502 Proteus Spectrum Logitech koji ima najbolji DPI senzor na svijetu, naprednu površinu surfanja, mogućnost balansiranja težine, ali od sada i druge napredne mogućnosti… - Logitech G502 Proteus Spectrum ima nevjerojatan senzor, a odsada i bolje osvjetljenje - izjavio je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer za igraću periferiju u Logitechu. - Miš možete sinkronizirati s drugom Logitech G igraćom periferijom koja podržava RGB kako biste dobili zanimljive efekte - .

JPG 300 dpi RGB-G502 Cyan CTG

Uskladite uvjete sa svojim načinom igre podešavanjem s preko 16.8 milijuna boja i osvjetljenjem korištenjem Logitech Gaming Softwarea (LGS). Također, osvježite miš s novim uzorcima ili podesite osvjetljenje birajući iz ponuđenog spektra boja. Osvjetljenje je moguće sinkronizirati i s drugim Logitech G uređajima koji podržavaju RGB osvjetljenje.

Logitech G502 Proteus Spectrum ima najsnažniji i najprecizniji optički senzor naziva PMW3366 kojim se ostvaruje maksimalan učinak u izvedbi i precizno praćenje. Upravo zahvaljujući ekskluzivnoj Logitech G Delta Zero tehnologiji povećava se sigurnija preciznost. Logitech G502 Proteus Spectrum također ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja te nultim pixel zaokruživanjem.

JPG 300 dpi RGB-G502 Cyan REAR

Mogućnost prilagođavanja čini bitnu razliku. Kako biste podesili miša prema vlastitim željama, možete tako podesiti težinu i centar balansa na osnovu pet utega (ukupno 5 utega po 3,6 grama) u mišu. Uz to, možete lako dodijeliti bilo koju naredbu ili makronaredbu jednoj od 11 programibilnih tipki koristeći LGS.

A za optimalne performanse omogućeno je kalibriranje senzora na igraćim podlogama s jedinstvenim reflektirajućim osobinama. Stoga će, optimizacija dinamičkog raspona senzora prema odgovarajućim svojstvima površine rezultirati maksimalnim performansama velike brzine i minimalnim izlijetanjem, neovisno o vrsti podloge.

JPG 300 dpi RGB-G502 Yellow CTG


Miš ima gumenu držače i pripadajući izgled tipki čime se omogućava ugodan osjećaj korištenja i učinka performansi. Pored toga, Logitech G502 Proteus Spectrum ima i zasebne lijeve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao dojam, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače koji se nalaze ispod svake tipke. Uz to miš ima ekskluzivni dual - mode hyper - fast kotačić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click- to-click preciznost i super brzo skrolanje na netu.
Logitech G502 Protues Spectrum se očekuje da će biti dostupan u Europi u siječnju 2016. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679,00 kuna.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location