Username *
Password *
Remember Me

Zamislite da tenisica u hodu mijenja dizajn i boju! Upravo na tom projektu radi David Coelho, a kodno ime je ShiftWear. Tenisica bi na stranama imala e-papir u boji koji može dati projekciju po želji dizajnera ili onoga tko ih nosi. Pa to je sto tenisica u jednoj – i svakako bi uštedjela da ne moramo kupovati više pari... A kako mijenja izgled? Pa putem aplikacije, naravno. Čak i u hodu.

shiftwear2

Da stvar bude bolja, tenisica će se moći i prati u veš mašini. Napajanje za mijenjanje boja dobivala bi iz kretanja onog tko ih nosi iliti walk-to-charge opcijom. Autor David Coelho skuplja sredstva putem crowdfunding kampanje na Indiegogo i cilj mu je bio 25,000, a već ima 91,573 američkih dolara. Ako želite par tih tenisica, morat ćete uplatiti 150 dolara, no možete donirati i manje. Iako je prvi ovakav korak u modi, činjenica je da tehnologija sve konkretnije ulazi u način oblikovanja i proizvodnje modnih dodataka, te će se nešto slično, vjerujemo, naći i na tapeti nekih jačih proizvođača.

 

 

shiftwear

starry night van gogh on sneakers by shiftwear-d9hjkun

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.