Username *
Password *
Remember Me

Microsoft Hrvatska, u suradnji s tvrtkom Mobis electronic, predstavila je pametne telefone Lumia 550, Lumia 950 i Lumia 950 XL, odnosno prve modele Windows 10 mobilnih uređaja. Lumia 950 i Lumia 950 XL na tržište stižu 1. prosinca 2015., a Lumia 550 sredinom mjeseca.

Mirela Priselac Remi
Mirela Priselac Remi iz Elementala


Nove Lumie 950 i 950 XL oduševile su i pjevačicu Mirelu Priselac Remi: - telefon Lumia s Windows 10 je sjajno organizirana platforma; svemu se jednostavno pristupa, početni ekran se lako definira prema potrebama i zapravo mi na njemu nikad ništa ne nedostaje. Koristim brojne Windows aplikacije, a posebno volim OneNote koja mi služi da zapišem sve stihove u trenu kad mi padnu na pamet - bez toga sam izgubljena - .
Lumia 950 i Lumia 950 XL pametni telefoni predstavljaju premium uređaje kompanije Microsoft i uz opciju Continuum, pomoću koje rade poput računala i mogu se povezati na bilo koji ekran, imaju vrhunske performanse kao što su brzo punjenje baterije, najbolja kvaliteta fotografija u svim uvjetima te Windows Hello Beta – mogućnost otključavanja uređaja prepoznavanjem šarenice oka u svim svjetlosnim uvjetima, čak i u potpunom mraku ili kroz naočale.

Elemental
Elemental

Lumia 950XL Marketing 01 DSIM
Lumia 950 XL

Lumia 950 Marketing 01 DSIM
Lumia 950

 

Lumia550 Marketing 03 SSIM
Lumia 550

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.