Username *
Password *
Remember Me

Pratile - ne pratile nogomet, negdje ste usput neizbježno morale saznati da je u tijeku UEFA Champions League, kod nas naravno poznata kao Liga prvaka. Pogotovo će vas ove godine, kad nakon par godina posta i Dinamo opet igra u društvu najboljih, ta informacija teško zaobići.

Prati nogač: Lahorka Cvitković

UEFA cr

UEFA Champions League je idealna aplikacija za osnovne informacije: možete sudjelovati u navijačkim razgovorima i popratiti kako Dinamo stoji na onoj elementarnoj razini ili kod kuće s jačom polovicom pogledati koju utakmicu. Naravno, ne sumnjam da među vama ima i onih koje jako vole i redovito prate vrhunski nogomet (među takve se ubrajam i ja, povremeno se čak pokušam i kladiti). Vama ne moram objašnjavati zašto je aplikacija stvarno fora!

UEFA2 cr

Dostupna je za Android, iPhone i Windows Phone (ha, kao da je UEFA-i problem investirati u razvoj aplikacije za sve platforme). Kad je preuzmete, prvo će vas pitati koji vam je omiljeni klub – možete to i preskočiti, no ako ste navijačica, unesite podatak jer će vam s vremena na vrijeme stizati novosti o vašem favoritu. Vidi se da se u aplikaciju uložilo dosta novaca jer izgleda kao news aplikacija – na naslovnici je puno raznih vijesti, videa i fotografija. Možete glasati za najbolji gol ili igrača tjedna, pogledati statistike, izjave nakon utakmica, plasman ekipa po grupama, najave, saznati više o klubovima…  Ako ste s nogometom žešće na Vi, morat ću vas razočarati jer u aplikaciji nećete moći pronaći podatak što je zaleđe ili koliko traje jedna nogometna utakmica - za to ćete ipak trebati malo guglati. Vjerujem da se isplati potrošiti malo vremena na ono što je vašem dečku ili mužu stvarno srcu drago!

UEFA3 cr

 

UEFA4 cr

 

UEFA22

 

UEFA23

 

UEFA24

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location