Username *
Password *
Remember Me

Dobra muzika može popraviti baš svaki dan, zato bacam izazov kiši i magli sa Soundcloudom, aplikacijom koja nudi streaming velikog broja pjesama, a dostupna je za iPhone i Android. Soundcloud je jedan od najpoznatijih servisa za streamanje glazbe pa ste gotovo sigurno čuli za njega, ali ga možda još niste isprobali. Navodno ga koristi više od 250 milijuna ljudi, a 2/3 koristi ga putem svog mobitela.

U potrazi za dobrom mjuzom: Lahorka Cvitković

SC6


Aplikacija je besplatna, no prije prvog korištenja traži da se logirate - možete je povezati sa svojim Facebook računom ili napraviti novi račun. Ja sam je (iz lijenosti da pamtim neki novi password) povezala s Facebookom pa je nakon nešto sitno sekundi koliko je trajalo logiranje bila spremna za korištenje. Na naslovnici su trenutno najslušanije pjesme, a glazbenu bazu možete pretraživati prema izvođaču, nazivu pjesme ili glazbenom žanru. Možete kreirati i svoje playliste ili lajkati postojeće – na taj način će vam uvijek biti pri ruci u Playlists izborniku.

Ako ste uvijek sanjali o uspješnoj glazbenoj karijeri, Soundcloud može pomoći – snimite svoju izvedbu i uploadajte je. Imate 205 milijuna potrencijalnih slušatelja, a vaše je samo da osmislite dobru reklamnu kampanju!

 

SC1SC2SC3SC4SC5SC7SC8